platsannonser
Projektledare
till Akademikonferen.s
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
hotellnytt
Scandics största hotell hittills öppnar i Köpenhamn
– nordiskt spa och kock från Michelinrestaurang.
hotellnytt
Comfort Hotel Arlanda Airport vinner
“New Hotel Of The Year” och “Comfort Hotel Of The Year”.
Plats för möten
The Park flyttar in i Forskaren
– Förstärker mötesplats för life science
Framtiden är här. Kan du se den?
Svenska Möten
satsar på att utbilda kockar i hållbarhet.
23-25 september
Bokmässans Crimetimetema i höst:
Skrivarskola, snutfika och lögndetektorer.
Framtiden är här
Sigtunahöjden
erbjuder fler laddplatser för alla.
Event skapar möten
40 dagar kvar till Jamboree22
– Sveriges största ungdomsläger.
Nummer 1 bland 50
Hur hållbar är din stad?
Stockholm tar förstaplatsen.
3-årig med 32 platser
Umeå
får ny restaurangutbildning.
World airport award
Helsingfors flygplats
bäst i norra Europa.
RSS
rss_icon
Länkar
Clarion Hotel Wisby storsatsar på Gotland
Fem fastigheter blir sju när Clarion Hotel Wisby utökar sin verksamhet. Hotellets atmosfär och historia, som går tillbaka till medeltiden, har fångats upp i de nyare delarna.

En glänsande kopparbyggnad är den sammanhållande länken till den nya hotelldelen. Här finns 77 nya rum, många med utsikt mot havet eller hotellets trädgård. En del väggpaneler, golv och några takmålningar är bevarade och i den nya loungedelen samsas Gotlandstillverkade möbler med kalksten och fårskinn.

Den nya hotelldelen tillför ävem fler mötesutrymmen, och en ny loungedel öppnar för möjligheter att ta emot större grupper och arrangemang.

–  Det är en stor investering som görs för att vara Gotland, men vi tror att det finns en marknad, säger hotellets vd Carin Sjöberg.

De senaste åren har flera förändringar skett på hotellet. Bland annat drivs spa-avdelningen i egen regi, vilket man inte gjorde tidigare. Till nästa år ska även restaurangen i hotellbyggnaden ingå i Clarion Hotels nya restaurangkoncept.

–  Den nya restaurangen heter Kitchen & Table och bakom konceptet står stjärnkocken Marcus Samuelsson, säger Carin Sjöberg. Menyn har hämtat influenser och inspiration från Manhattan vilket kombineras med lokala gotländska smaker och råvaror.