platsannonser
Strategisk projektledare
Destination Eskilstuna
nyheter
service i världsklass
Clarion Hotel Sign
vill ta gästupplevelsen till en ny nivå och tillsätter ett unikt Guest Experience Team.
Hållbarhet
Östersjöns och Mälarens överlevnad
i fokus på Allt för sjön 2020.
nytt jobb
Per Keller lämnar Yasuragi
återvänder till Sundsvall för att öppna Clarion Hotel.
Nytt jobb
Amanda Lindblad
ny hotelldirektör på Radisson Blu Hotel i Lund.
coronoaviruset
IBTM skjuter upp IBTM Asia Pacific 2020
genomförs i Singapore 13-14 april 2021.
mässor skapar möten
Elmias resultat bättre än väntat
omsatte 232 miljoner med 350 000 besökare.
samarbete skapar events
Uppsala värdstad
för flera viktiga golfevenemang de kommande fem åren.
event skapar möten
USM i handboll
stannar i Uppsala ytterligare två år.
Coronaviruset
Wyndham stänger 1000 hotell i Kina
men öppnar ytterligare 500 hotell i Kina inom tre år

Nordbygg på Stockholmsmässan
en port in till den svenska marknaden.
RSS
rss_icon
Länkar
Årets Kock valde Springconf som partner

Springconf har fått uppdraget att leverera eventproduktion, IT-lösningar och logistik till Sveriges största matevenemang, Årets Kock, eller som det också benämns, ”SM i professionell matlagning”. Evenemanget som genomförs i Annexet, bredvid Globen i Stockholm, den 28 januari 2010 beräknas få 3000 besökare. Arbetet med att ta emot de tävlande recepten har redan startat och under september kommer juryn att bedöma vilka som går till delfinal i Östersund och Malmö.

Årets Kock har under de senare åren vuxit och attraherade i år 127 av landets främsta inom professionell matlagning. 24 av dessa ska via delfinalerna bli sex stycken som får deltaga i den TV-sända finalen den 28 januari 2010. Tävlingen arrangeras i år för 27:e gången. Förra året genomfördes tävlingen i Göteborg. Då vann Viktor Westerlind från restaurang F12 med sin Havsvattenrimmade mjölkinbakade sejrygg.