nyheter
omvärldsanalys
JMIC skapar portal
för åtkomst till Covid-19-kunskaper.
Omvärldsanalys
USA rapporterar 22,6 procents hotellbeläggning
för veckan fram till 28 mars - 2020.
Island står enat
Meet in Reykjavík:
United With Strength.
innovationer skapar möten
De 10 mest innovativa entreprenörerna
i Sverige 2020.
omsättningen minus 70-80 procent
Färsk statistik från UC:
Konkurser inom hotell- och restaurang ökar med 123 procent
positivt besked
Nordiska Hissmässan
samlar hela hissbranschen i Stockholm hösten 2020.
innovationer skapar möten
Fem innovationer
som kommer att revolutionera modeindustrin tilldelas 1 miljon euro av H&M Foundation.
ett bra beslut
SkiStars skidanläggningar
i Åre, Sälen och Vemdalen stängs från 6 april.
Event
Expo 2020 Dubai
skjuts upp i ett år.
språnget
Nordens största event
på temat omvärldsanalys omvandlas till Virtual IntelliSummit 2020.
RSS
rss_icon
Länkar
Årets Kock valde Springconf som partner

Springconf har fått uppdraget att leverera eventproduktion, IT-lösningar och logistik till Sveriges största matevenemang, Årets Kock, eller som det också benämns, ”SM i professionell matlagning”. Evenemanget som genomförs i Annexet, bredvid Globen i Stockholm, den 28 januari 2010 beräknas få 3000 besökare. Arbetet med att ta emot de tävlande recepten har redan startat och under september kommer juryn att bedöma vilka som går till delfinal i Östersund och Malmö.

Årets Kock har under de senare åren vuxit och attraherade i år 127 av landets främsta inom professionell matlagning. 24 av dessa ska via delfinalerna bli sex stycken som får deltaga i den TV-sända finalen den 28 januari 2010. Tävlingen arrangeras i år för 27:e gången. Förra året genomfördes tävlingen i Göteborg. Då vann Viktor Westerlind från restaurang F12 med sin Havsvattenrimmade mjölkinbakade sejrygg.