platsannonser
Strategisk projektledare
Destination Eskilstuna
nyheter
Wow factor
Fotografiska
öppnar i New York.
nytt jobb
Stefan Sjöstrand
ny vd för Skistar.
hotellnytt
Frösö Park Hotel
planerar att bygga hostel i tidigare logement.
250 experter
Nationell konferens
Sverige mot Narkotika till Borås.
hållbart långsiktigt
​Nytt samarbetsavtal
mellan Östersunds kommun och Destination Östersund ska utveckla besöksnäringen.
Events skapar möten
Internationell coachutbildning
– en långtidseffekt av VM i bordtennis i Halmstad.
Hotellnytt
Elite Hotels
storsatsar på gym och spa.
innovationer
​Helsingborg
bygger AI-fabriken Smarter City Lab med stöd från Vinnova.
hotellnytt
Stor hotellsatsning av Winn Hotel Group
lyfter Södertälje centrum.
hotellnytt
Norrköping når nya höjder
med Winn Hotel Groups nya hotell.
RSS
rss_icon
Länkar
Årets Kock valde Springconf som partner

Springconf har fått uppdraget att leverera eventproduktion, IT-lösningar och logistik till Sveriges största matevenemang, Årets Kock, eller som det också benämns, ”SM i professionell matlagning”. Evenemanget som genomförs i Annexet, bredvid Globen i Stockholm, den 28 januari 2010 beräknas få 3000 besökare. Arbetet med att ta emot de tävlande recepten har redan startat och under september kommer juryn att bedöma vilka som går till delfinal i Östersund och Malmö.

Årets Kock har under de senare åren vuxit och attraherade i år 127 av landets främsta inom professionell matlagning. 24 av dessa ska via delfinalerna bli sex stycken som får deltaga i den TV-sända finalen den 28 januari 2010. Tävlingen arrangeras i år för 27:e gången. Förra året genomfördes tävlingen i Göteborg. Då vann Viktor Westerlind från restaurang F12 med sin Havsvattenrimmade mjölkinbakade sejrygg.