platsannonser
nyheter
forskning som utvecklar
Ny studie: business events måste räknas i mer än bara antalet kaffekoppar
Understryker skillnaderna mellan hur regeringar värderar industrin.
Hotellnytt
Stordalens Quality Hotel
öppnar nytt hotell i Varberg.
Svenska Mässan, 15-16 oktober
Carolina Klüft sätter fokus
på FN:s globala hållbarhetsmål på Nordic Property Expo.
Hotellnytt
Bjarke Ingels Group designar nytt H. C. Andersen Hotel för Tivoli i Köpenhamn
Spektakulär utveckling av Köpenhamns ikoniska nöjespark.
Nytt jobb
Jacob Dahlberg
blir ny vd och General Manager för Frösö Park Hotel.
hållbarhetsarbetet
Ny rankning:
Kommunerna som är bäst på klimatanpassning i Sverige.
möten och affärer
Meetagain och Traveko
går samman. Nya namnet inte klart.
nytt jobb
Scandic
rekryterar ny HR- och hållbarhetsdirektör.
hotellnytt
Scandic
öppnar nytt hotell i Köpenhamn.
kunskapsmöte
350 djurparksveterinärer
är samlade på Vildmarkshotellet i Kolmården.
RSS
rss_icon
Länkar
Sverige vann allt i Culinary Olympics

Det blev en sagolik dag för svensk matlagning i Erfurt idag. Svenska Kocklandslaget, Svenska Juniorlandslaget, Stockholm Culinary Team och Team Sabis – alla vann totalsegern i sina kategorier i Culinary Olympics i tyska Erfurt.

Fyra guld i samtliga kategorier har aldrig hänt förr i OS. Sverige vann med 6,96 poäng, vilket är oerhört mycket i sådana här sammanhang. Juniorerna vann med 0,23 poäng.

Det Svenska Kocklandslaget består förutom Krister Dahl av Fredrik Björlin, Viktor Westerlind, Tom Sjöstedt, Fredrik Hedlund, Johan Sandelin, Mattias Ljungberg, Klas Lindberg, Daniel Roos, Patrik Fredriksson och Jesper Bogren.

I Juniorlandslaget ingår förutom Peter Jelksäter också lagkapten Rodrigo Perez, Emma Erlandsson, Sebastian Gibrand, Isak Oldenburg, Pi Nghi Tahn Le, Robert Sjöberg och Bernard Olsson. De är alla mellan 21 och 24 år gamla.