nyheter
Jimmyz
Ess Group toppar sin hotellista
med 28 våningar och 100 meter.
16 projekt får 16 miljoner
Nya projekt
ska hjälpa företag inom besöksnäringen att ställa om.
ny kunskap
Lärarlagsmöten
handlar mest om praktiska frågor.
första mötet idag
Näringsministern
inrättar besöksnäringsråd.
Säkerhet
Internationella CPTED
organisationens kongress 2021 till Helsingborg.
Hide and Seek
Högskolan Kristianstad
nominerad till Stora Kommunikationspriset.
hållbar stadsutveckling
Avsiktsförklaring mellan Johanneberg Science Park
och Landvetter Södra Utveckling AB.
hotellnytt
Första Radisson Individuals i Baltikum
öppnar sina dörrar i Tallinn.
nytt jobb
Anna Wallén
ny näringspolitisk chef på Visita.
Börjar 7 maj
Kändistätt på Lund Hotel Music tour
visas på egna YouTube-kanalen.
RSS
rss_icon
Länkar
Sverige vann allt i Culinary Olympics

Det blev en sagolik dag för svensk matlagning i Erfurt idag. Svenska Kocklandslaget, Svenska Juniorlandslaget, Stockholm Culinary Team och Team Sabis – alla vann totalsegern i sina kategorier i Culinary Olympics i tyska Erfurt.

Fyra guld i samtliga kategorier har aldrig hänt förr i OS. Sverige vann med 6,96 poäng, vilket är oerhört mycket i sådana här sammanhang. Juniorerna vann med 0,23 poäng.

Det Svenska Kocklandslaget består förutom Krister Dahl av Fredrik Björlin, Viktor Westerlind, Tom Sjöstedt, Fredrik Hedlund, Johan Sandelin, Mattias Ljungberg, Klas Lindberg, Daniel Roos, Patrik Fredriksson och Jesper Bogren.

I Juniorlandslaget ingår förutom Peter Jelksäter också lagkapten Rodrigo Perez, Emma Erlandsson, Sebastian Gibrand, Isak Oldenburg, Pi Nghi Tahn Le, Robert Sjöberg och Bernard Olsson. De är alla mellan 21 och 24 år gamla.