nyheter
2-3 september
Nu börjar nedräkningen
till Nordic Meetings & Events Expo 2020 i Köpenhamn.
17-18 september 2020
Seoul blir värd
för UIA:s virtuella rundabordssamtal.
första gången på 51 år
Dubai Rugby Sevens 2020
ställs in på grund av Covid-19.
nytt jobb
Han blir vd för Visit Lund
lämnar digitaliseringsarbetet i svensk elitfotboll.
Ska Sverige öppna sist?
​Nödrop från mötesindustrin!
Öppet brev till regeringen, riksdag, media och övriga intressenter.
22 & 23 september
Framtidens arbetsplats
- Ett digitalt event med Senab och Katarina Gospic.
Clean & Safe
Ny säkerhetsmärkning
bidrar till tryggt resande i Schweiz.
openforbusiness.com
Safetures nya verktyg
hjälper anställda boka säkra resor.
hotellnytt
Skansen i Båstad har byggt ut sitt spa för 50 miljoner kronor.
600 kvadratmeter mer än fördubblarspaytan.
destinationsutveckling
Fyrplatsen Pater Noster
får en ny operatör. Målet är att ta plats på den internationella kartan.
RSS
rss_icon
Länkar
Sverige vann allt i Culinary Olympics

Det blev en sagolik dag för svensk matlagning i Erfurt idag. Svenska Kocklandslaget, Svenska Juniorlandslaget, Stockholm Culinary Team och Team Sabis – alla vann totalsegern i sina kategorier i Culinary Olympics i tyska Erfurt.

Fyra guld i samtliga kategorier har aldrig hänt förr i OS. Sverige vann med 6,96 poäng, vilket är oerhört mycket i sådana här sammanhang. Juniorerna vann med 0,23 poäng.

Det Svenska Kocklandslaget består förutom Krister Dahl av Fredrik Björlin, Viktor Westerlind, Tom Sjöstedt, Fredrik Hedlund, Johan Sandelin, Mattias Ljungberg, Klas Lindberg, Daniel Roos, Patrik Fredriksson och Jesper Bogren.

I Juniorlandslaget ingår förutom Peter Jelksäter också lagkapten Rodrigo Perez, Emma Erlandsson, Sebastian Gibrand, Isak Oldenburg, Pi Nghi Tahn Le, Robert Sjöberg och Bernard Olsson. De är alla mellan 21 och 24 år gamla.