nyheter
Portulans Institute och Unesco
Sverige etta i världen
på digital samhällsomvandling.
Framtidens mötesbransch
Besöksnäringens omställning
stöttas genom ny finansiering.
DEBATT DEBATT DEBATT
Svenska Möten
har erbjudit digital konferensbokning sedan 2015.
Nysatsning
Lundsbrunns kurort blir
Lundsbrunn Resort & Spa.
Strikta hälso- och säkerhetsprocesser
Radisson Blu Hotel, Lund
är certifierade enligt Radisson Safety Protocol.
Digitala Connect 2020
Elmia Subcontractor
lyfter tillverkningsindustrin.
förenklad kommunikation
Event Logic
digitaliserar upphandling och hanteringen av möten & events för Momentum Industrial.
safety & Security
Skogshem & Wijk
första svenska anläggningen att certifieras enligt StaySafe Hospitality’s internationella säkerhetsstandard.
Debatt
Förmedlingen av konferenser är död
Frågan är nu: Hur ska dessa tjänster bokas och användas post corona?
Beyond 2020
Svensk världskonferens ska visa vägen till hållbara samhällsbyggen
Beyond 2020, årets viktigaste globala konferens om hållbart byggande.
RSS
rss_icon
Länkar
Sverige vann allt i Culinary Olympics

Det blev en sagolik dag för svensk matlagning i Erfurt idag. Svenska Kocklandslaget, Svenska Juniorlandslaget, Stockholm Culinary Team och Team Sabis – alla vann totalsegern i sina kategorier i Culinary Olympics i tyska Erfurt.

Fyra guld i samtliga kategorier har aldrig hänt förr i OS. Sverige vann med 6,96 poäng, vilket är oerhört mycket i sådana här sammanhang. Juniorerna vann med 0,23 poäng.

Det Svenska Kocklandslaget består förutom Krister Dahl av Fredrik Björlin, Viktor Westerlind, Tom Sjöstedt, Fredrik Hedlund, Johan Sandelin, Mattias Ljungberg, Klas Lindberg, Daniel Roos, Patrik Fredriksson och Jesper Bogren.

I Juniorlandslaget ingår förutom Peter Jelksäter också lagkapten Rodrigo Perez, Emma Erlandsson, Sebastian Gibrand, Isak Oldenburg, Pi Nghi Tahn Le, Robert Sjöberg och Bernard Olsson. De är alla mellan 21 och 24 år gamla.