nyheter
statistik eller bevis?
Hotell i Kina
visar tidiga tecken på återhämtning.
vi ställer inte in - vi ställer om
Strategikongress
samlar energibranschen digitalt den 5-6 maj.
efter restriktionerna
Visit Linköping & Co
varslar i spåren av Corona.
omvärldsanalys
JMIC skapar portal
för åtkomst till covid-19-kunskaper.
Omvärldsanalys
USA rapporterar 22,6 procents hotellbeläggning
för veckan fram till 28 mars - 2020.
Island står enat
Meet in Reykjavík:
United With Strength.
innovationer skapar möten
De tio mest innovativa entreprenörerna
i Sverige 2020.
omsättningen minus 70-80 procent
Färsk statistik från UC:
Konkurser inom hotell- och restaurang ökar med 123 procent.
positivt besked
Nordiska Hissmässan
samlar hela hissbranschen i Stockholm hösten 2020.
innovationer skapar möten
Fem innovationer
som kommer att revolutionera modeindustrin tilldelas en miljon euro.
RSS
rss_icon
Länkar
Skepparholmen skapar blodsockersäkra möten

Målet är att mötesgästernas prestation hålls på topp genom balanserad kost av protein, kolhydrater och fett. När de kommer har köket förberett med surdegsbröd och exempelvis kalkon, ost, extra grönsaker toppat med groddar. Men det finns även frukt- och bärshots, ekologiskt och rättvisemärkt kaffe och te, rostade nötter och mörk choklad.

Under förmiddagen finns en buffé som innehåller mer protein och långsamma kolhydrater än en traditionell kaffebuffé. Här kan man välja mellan bland annat minismörgåsar, smoothies, keso, färsk skuren frukt, hemgjorda müslibars, rostade nötter och mörk choklad.

Till lunch bestämmer man sin egen för- och varmrättstallrik från salladsbordet baserad på företrädesvis utvalda, ekologiska råvaror. Även en varm vegetarisk rätt finns framdukad, liksom en soppa.

Eftermiddagsbuffén varierar beroende på säsong, och kan bland annat innehålla smoothie, dinkelmuffins med färskost, energibollar gjorda på torkad frukt och husets småskorpor.

Vad blir det då till middag? Köket har en skandinavisk inriktning och lagar mat ifrån grunden med naturliga råvaror. Ekologiska råvaror får allt större utrymme, och maträtterna är synkade med anläggningens urval av ekologiska viner. Restaurangen är kravmärkt.