nyheter
33o miljoner jobb
European Cities Marketing
kräver en öppen och permanent dialog mellan europeiska institutioner och lokala destinationer.
nytt jobb
Johan Michelson
ny vd för BWH Hotel Group i Skandinavien.
sverige ligger klart efter
RAI Amsterdam
öppnas igen utan att begränsa antalet besökare.
tyskland ligger före
Köln är redo för nya affärsevent
mässor är oöverträffade som affärsmöten.
covid-19
Emirates återbetalar över 500 miljoner dollar
fortfarande 500 000 som inte fått sina pengar.
Säkerhet i första rummet
Ras Al Khaimah
blir den första staden i världen som certifieras som säker av Bureau Veritas.
samverkan och dialog
Elmiadalen gav 515 941 kronor
till Världens Barn.
evenemang skapar möten
Uppsala
välkomnar SM på cykel.
Tyska events ligger före
Ny kongressfond
stärker Berlins evenemangsindustri.
Europa öppnar
Starkt 2019 på Austria Center Vienna
- höstsäsongen avgör om 2020 skapar en tvärnit.
RSS
rss_icon
Länkar
Skepparholmen skapar blodsockersäkra möten

Målet är att mötesgästernas prestation hålls på topp genom balanserad kost av protein, kolhydrater och fett. När de kommer har köket förberett med surdegsbröd och exempelvis kalkon, ost, extra grönsaker toppat med groddar. Men det finns även frukt- och bärshots, ekologiskt och rättvisemärkt kaffe och te, rostade nötter och mörk choklad.

Under förmiddagen finns en buffé som innehåller mer protein och långsamma kolhydrater än en traditionell kaffebuffé. Här kan man välja mellan bland annat minismörgåsar, smoothies, keso, färsk skuren frukt, hemgjorda müslibars, rostade nötter och mörk choklad.

Till lunch bestämmer man sin egen för- och varmrättstallrik från salladsbordet baserad på företrädesvis utvalda, ekologiska råvaror. Även en varm vegetarisk rätt finns framdukad, liksom en soppa.

Eftermiddagsbuffén varierar beroende på säsong, och kan bland annat innehålla smoothie, dinkelmuffins med färskost, energibollar gjorda på torkad frukt och husets småskorpor.

Vad blir det då till middag? Köket har en skandinavisk inriktning och lagar mat ifrån grunden med naturliga råvaror. Ekologiska råvaror får allt större utrymme, och maträtterna är synkade med anläggningens urval av ekologiska viner. Restaurangen är kravmärkt.