nyheter
ett steg i taget
Eskilstuna
ett steg närmare kongress- och kulturhus.
regional utveckling
Sex miljoner
investeras i nya XC-leder i Järvsö.
Hänger ditt företag med i utvecklingen?
PCO-nätverket Incon lanserar resurssida för Covid-19
med kontor på 170 destinationer.
coronautveckling
”Sveriges största digitala nätverkslunch”
100 deltagare möts när Jobbfestivalen och Yrkesdörren arrangerar med Max Burgers.
det finns en lösning
​Ställ inte in när det hettar till
– flytta fram istället.
ett steg i taget
Asiens mötes- och eventindustri
förväntas återhämta sig snabbare än andra kontinenter.
Hemester
Aktörer på Ven samarbetar
för att göra ön säker att besöka i sommar.
Första öppna kongresshallen i Skandinavien
Harpa Concert Hall and Conference Center
i Reykjavík är redo för tiden efter Covid-19.
mat skapar möten
Första uttagningen inför Årets Kock 2020
– här är kockarna som går vidare till kvaltävlingen.
hotellnytt
Radisson Blu Scandinavia Hotel i Göteborgshotell
blir familjeresort i sommar.
RSS
rss_icon
Länkar
Ny västkustkrog på Gothia Towers

Den nya restaurangen West Coast, som ligger i lobbyn på Gothia Towers, är en modern bistro med saluhallskänsla där fokus ligger på havets mumsbitar och närproducerade råvaror från regionens producenter. På menyn finns bland annat krav- och MSC-märkta musslor från Mollösund. Torsken och kungsflundran kommer från bestånd som är grönlistade av WWF.

– Restaurangen är en kärleksförklaring till västkusten, till Sverige och vårt fantastiska skafferi av råvaror. Vi vill hylla små leverantörer som delar våra värderingar och står för hållbarhet, miljötänk och medvetna val, säger Krister Dahl, Executive Chef på Gothia Towers och lagledare för svenska kocklandslaget.

West Coast har cirka 70 sittplatser och erbjuder utöver vanliga restaurangbord även socialt ätande vid ”sällskapsbordet”, ett långbord för 12 personer och en matbar där middagsgäster utan sällskap känner sig välkomna. Skaldjursakvarium, ostrontrappa, kött- och fiskdiskar bidrar till västkustkänslan.