platsannonser
nyheter
mat och möten
Göteborg är en av världens bästa matdestinationer!
enligt National Geographic.
kunskapsförädling
Internationellt intresse
för snabbväxande eHälsobransch gav rekord för Vitalis.
hotellnytt
Radisson Blu Metropol
rekryterar världens första Director of Crazy.
hotellnytt
Nordic Choice Hotels rebellkedja
Comfort Hotel tar mark på hotellscenen i Stockholm.
hotellnytt
Ulrika Andersson
blir ny hotelldirektör på Radisson Blu Hotel i Lund.

Internationell kongress till Borås
iConference får cirka 450 deltagare.
280 möten och events under 2018
Halmstads Teater
satsar på nationella och internationella möten.
kunskapsöverföring
Internationell mätkongress till Borås
Mötet förväntas locka 200 deltagare.
event skapar möten
Premiär för Göteborgs egna och unika bubbelevent
champagne, cava, crémant och prosecco i fokus.
Hållbarhet
BRA skriver flyghistoria igen:
idag landade världens mest klimateffektiva flygning på Bromma flygplats.
RSS
rss_icon
Länkar
Ny västkustkrog på Gothia Towers

Den nya restaurangen West Coast, som ligger i lobbyn på Gothia Towers, är en modern bistro med saluhallskänsla där fokus ligger på havets mumsbitar och närproducerade råvaror från regionens producenter. På menyn finns bland annat krav- och MSC-märkta musslor från Mollösund. Torsken och kungsflundran kommer från bestånd som är grönlistade av WWF.

– Restaurangen är en kärleksförklaring till västkusten, till Sverige och vårt fantastiska skafferi av råvaror. Vi vill hylla små leverantörer som delar våra värderingar och står för hållbarhet, miljötänk och medvetna val, säger Krister Dahl, Executive Chef på Gothia Towers och lagledare för svenska kocklandslaget.

West Coast har cirka 70 sittplatser och erbjuder utöver vanliga restaurangbord även socialt ätande vid ”sällskapsbordet”, ett långbord för 12 personer och en matbar där middagsgäster utan sällskap känner sig välkomna. Skaldjursakvarium, ostrontrappa, kött- och fiskdiskar bidrar till västkustkänslan.