platsannonser
Kommunikationsstrateg för IUFROs världskongress 2024
Framtid, innovation och Agenda 2030 utgör ledstjärnor för kongressen.
nyheter
forskning skapar möten
Forskare
har en viktig och mångfacetterad roll i inkubatorer.
Hotellnytt
BWH Hotel Group
fortsätter expandera i Norge.
UNWTO-möte i går
IATA tror på vaccinationskrav
för att flyga internationellt.
Fourth Industrial Revolution
MCI ställer om
till den digitala tidsåldern.
forskningsresultat
Innovationsnätverket ”Future Meeting Space”:
har ett digitalt evenemang den 22 februari.
flygnytt
Emirates utökar sin verksamhet till USA
efter ökad efterfrågan.
En sann förebild
Charbél Gabro
vinner Stora Målpriset 2020.
strikta krav
Mallorca tilldelas prestigefyllt certifikat från UNWTO
- som första turistdestination i Europa.
omställning
​Stockholmsmässan
blir padelarena.
I natt jag drömde
Micke Darmell
skriver ett brev från framtiden.
RSS
rss_icon
Länkar
Kock-EM 2014 ett lyft för Stockholm

Bocuse d´Or Europe är ett av Europas mest prestigefyllda matevenemang och anordnas i Stockholm i samband med den stora mat- och dryckesmässan Gastro Nord och Vinordic på Stockholmsmässan i maj 2014.

– Evenemang skapar arbetstillfällen och gör Stockholm mer attraktivt som besöksstad. Med tävlingen stärks också vår position som evenemangsstad, säger Ulla Hamilton (M), företagar- och arbetsmarknadsborgarråd i Stockholms stad samt ordförande i Stockholm Business Region.

Bakom ansökan om att hålla Bocuse d’Or 2014 står Gastronomi Sverige med stöd av Stockholm Visitors Board/Stockholm Business Region, Stockholmsmässan, och regeringens satsning Matlandet Sverige.

Turismen i Stockholms län omsätter varje år 22 miljarder kronor och skapar 18,700 arbetstillfällen. Av den totala turismomsättningen svarar evenemang för fem miljarder kronor.

Stockholmsmässan har arrangerat Gastro Nord i över 25 år, den idag viktigaste mässan i norra Europa för dem som arbetar inom hotell, restaurang och catering.