platsannonser
Akademikonferens
söker Projektkoordinator till kontoret i Solna.
nyheter
mat och möten
Unik middagsupplevelse i 3D
kommer till At Six i Stockholm
möten är affärer
Zoo och Bakken tar upp kampen
med Tivoli för att locka större publik.
möten är affärer
Jehovas Vittnen
återvänder till Sundsvall.
förädla och förflytta kunskap
Hela Europas
outdoor-industri till Skåne.
hotellnytt
Clarion Hotel Örebro
åter i topp på TripAdvisors prestigefyllda lista.
svenska möten
Nu digitaliseras
mötesbokningar.
hotellnytt
Hotel Hellstens Glashus
firar 1-års jubileum.
flygnytt
Skellefteå Airport
får chartertrafik till Thailand.
Swedish Lapland
Skellefteå Airport
får pris som Årets Möjliggörare.
på nytt uppdrag
Stellan Eriksson
ny ekonomichef på MCI.
RSS
rss_icon
Länkar
Kock-EM 2014 ett lyft för Stockholm

Bocuse d´Or Europe är ett av Europas mest prestigefyllda matevenemang och anordnas i Stockholm i samband med den stora mat- och dryckesmässan Gastro Nord och Vinordic på Stockholmsmässan i maj 2014.

– Evenemang skapar arbetstillfällen och gör Stockholm mer attraktivt som besöksstad. Med tävlingen stärks också vår position som evenemangsstad, säger Ulla Hamilton (M), företagar- och arbetsmarknadsborgarråd i Stockholms stad samt ordförande i Stockholm Business Region.

Bakom ansökan om att hålla Bocuse d’Or 2014 står Gastronomi Sverige med stöd av Stockholm Visitors Board/Stockholm Business Region, Stockholmsmässan, och regeringens satsning Matlandet Sverige.

Turismen i Stockholms län omsätter varje år 22 miljarder kronor och skapar 18,700 arbetstillfällen. Av den totala turismomsättningen svarar evenemang för fem miljarder kronor.

Stockholmsmässan har arrangerat Gastro Nord i över 25 år, den idag viktigaste mässan i norra Europa för dem som arbetar inom hotell, restaurang och catering.