nyheter
Omställning
Så blir Bokmässan 2020
ställs om till en digital bildningshubb.
framtiden kommer närmare
Eskilstuna kongresshus
står klart 2026.
stor utbyggnad på G
Chalmers Konferens & Restauranger
tar över Universeums restaurang- och eventverksamhet.
DEBATT
Dags att ge mässbranschen förutsättning
att fortsätta skapa värde för näringslivet.
Handelskammarens pris
Philippe Longchamps
är Sveriges bästa lärare 2020.
regional utveckling
Sex miljoner
investeras i nya XC-leder i Järvsö.
Hänger ditt företag med i utvecklingen?
PCO-nätverket Incon lanserar resurssida för Covid-19
med kontor på 170 destinationer.
coronautveckling
”Sveriges största digitala nätverkslunch”
100 deltagare möts när Jobbfestivalen och Yrkesdörren arrangerar med Max Burgers.
det finns en lösning
​Ställ inte in när det hettar till
– flytta fram istället.
ett steg i taget
Asiens mötes- och eventindustri
förväntas återhämta sig snabbare än andra kontinenter.
RSS
rss_icon
Länkar
Kock-EM 2014 ett lyft för Stockholm

Bocuse d´Or Europe är ett av Europas mest prestigefyllda matevenemang och anordnas i Stockholm i samband med den stora mat- och dryckesmässan Gastro Nord och Vinordic på Stockholmsmässan i maj 2014.

– Evenemang skapar arbetstillfällen och gör Stockholm mer attraktivt som besöksstad. Med tävlingen stärks också vår position som evenemangsstad, säger Ulla Hamilton (M), företagar- och arbetsmarknadsborgarråd i Stockholms stad samt ordförande i Stockholm Business Region.

Bakom ansökan om att hålla Bocuse d’Or 2014 står Gastronomi Sverige med stöd av Stockholm Visitors Board/Stockholm Business Region, Stockholmsmässan, och regeringens satsning Matlandet Sverige.

Turismen i Stockholms län omsätter varje år 22 miljarder kronor och skapar 18,700 arbetstillfällen. Av den totala turismomsättningen svarar evenemang för fem miljarder kronor.

Stockholmsmässan har arrangerat Gastro Nord i över 25 år, den idag viktigaste mässan i norra Europa för dem som arbetar inom hotell, restaurang och catering.