platsannonser
Eventkoordinator
till Tekniska Museet
nyheter
mat och möten
KOKS i Torshavn, Färöarna,
behåller Michelin-stjärnan.
politisk strid
Härnösands kommun överklagar
domen om hotellbygget.
Omvärldsanalys
Mattias Goldmann
till Sveriges Innovationsriksdag 2018.
Omvärldsanalys
Flygande start på 2018
för Svenska Möten.
möten skapar affärer
Traditionell japansk svärdritual
återinvigde Yasuragi.
På nytt uppdrag
Vanessa Butani
ny Director of Sustainable Business på Scandic Hotels.
möten är affärer
Fortsatt ökning
för kommersiella gästnätter i Borås.
möten delar kunskap
Sverige värd
för global jämställdhetskonferens 15–17 april.
mässor skapar möten
Nolia Karriär i Umeå
en av de största hittills.
Awarded
Scandic får tillgänglighetspris
och inbjudan att tala vid FN-kontoret i Wien.
RSS
rss_icon
Länkar
Kock-EM 2014 ett lyft för Stockholm

Bocuse d´Or Europe är ett av Europas mest prestigefyllda matevenemang och anordnas i Stockholm i samband med den stora mat- och dryckesmässan Gastro Nord och Vinordic på Stockholmsmässan i maj 2014.

– Evenemang skapar arbetstillfällen och gör Stockholm mer attraktivt som besöksstad. Med tävlingen stärks också vår position som evenemangsstad, säger Ulla Hamilton (M), företagar- och arbetsmarknadsborgarråd i Stockholms stad samt ordförande i Stockholm Business Region.

Bakom ansökan om att hålla Bocuse d’Or 2014 står Gastronomi Sverige med stöd av Stockholm Visitors Board/Stockholm Business Region, Stockholmsmässan, och regeringens satsning Matlandet Sverige.

Turismen i Stockholms län omsätter varje år 22 miljarder kronor och skapar 18,700 arbetstillfällen. Av den totala turismomsättningen svarar evenemang för fem miljarder kronor.

Stockholmsmässan har arrangerat Gastro Nord i över 25 år, den idag viktigaste mässan i norra Europa för dem som arbetar inom hotell, restaurang och catering.