platsannonser
Upphandling av partnerkonsult
till IUFRO World Congress 2024.
nyheter
30 nov - 2 dec 2021
IBTM World öppnar registreringen för Hosted Buyers
mässan för första gången i hybridformat.
växande mötesplats
Nytt toppmodernt storkök
i Scandinavian XPO byggdes på rekordtid.
mässor skapar möten
Stockholm Furniture & Light Fair
storsatsar på 2022 - skandinavisk design får större fokus än någonsin tidigare.
hotellutveckling
Pride House
checkar in på Clarion Hotel Stockholm.
mötesskapare
Internetstiftelsen
öppnar ett nordiskt chapter för World Wide Web Consortium, W3C.

Ny guide planerar Skånerundan
– lokala drycker kombineras med mat, cykling, vandring och kultur.
hotellnyttt
Jessica Karlsson ny General Manager på NOFO
Alexander Alkesten ny brandmanager.
5-12 mars
World Junior Curling Championships
till Jönköping 2022.
1000 deltagare?
Stort intresse
när Sveriges vackraste MTB lopp ska köras.
flygnytt
Direktflyg från Arlanda i vinter:
Finnair flyger direkt till Bangkok, Phuket och Miami.
RSS
rss_icon
Länkar
Johan Heibert, köksmästare på Villa Brevik vinner kocktävling
IACC har en årlig internationell mattävling, ”the Copper Skillet” och årets tävling avgjordes på Sigtunahöjden, Sigtuna. Johan Heibert var en av åtta kockar som kom från olika konferensanläggningar i Stockholmsområdet; Bergendal, Comwell Varberg, Högberga Gård, Stora Brännbo, Thoresta Herrgård Runö Meetings och Sigtunahöjden.

De tävlande kockarna hade 30 minuter på sig att prestera sitt bästa utifrån exakt likadana råvarukorgar, utrustade endast med gasolkök som hjälpmedel.

Den välrenommerade juryn bestod av Manfred Rainer, tävlingsledare, Paul Svensson, juryns ordförande som tillsammans med Örjan Klein och Jennifer Barker, förra årets vinnare ingick i domarteamet.

Vinnaren Johan Heibert från Villa Brevik får nu det prestigefyllda uppdraget att representera Sverige i Copper Skillet finalen på La Torreta spa & resort i Montgomery, Texas i USA. Där kommer övriga tävlande från fyra olika kontinenter att alla vara vinnare i sina respektive länder.

Johan Heibert har en tydlig vision att varje måltid ska vara balanserad av yttersta kvalitet. Han föredrar gärna svenska och internationella influenser i sin matlagning.