platsannonser
Vi söker
en Projektkoordinator.
nyheter
digital utveckling
Venue4you
Den första globala, skräddarsydda bokningsplattformen av mäss- och kongressanläggningar.
Good News
Tyskland runt
med regionaltåg för 67 kronor.
möten och affärer
Umeå Congress
får uppdraget att leverera event och studioproduktion åt Akademiska Hus.
hotellnytt
Scandic Oceanhamnen öppnar idag
– hållbarhet i fokus.
Mässnytt
Nordic Live Expo AB
lanserar Nordic Mobility Conference & Expo på Kistamässan den 3-4 maj 2023.

Rekryteringsevent arrangeras i Västerås
för att underlätta för hotell och restauranger att hitta medarbetare.
nytt jobb
Anna Westerberg
blir ny Hotelldirektör för Yasuragi.
flygnytt
Arlanda
återöppnar terminal fyra.
Mässor skapar möten
Succé
på första samlade mötesplatsen inom hållbarhet.
flygindustrin
Emirates finkammar världen
efter kabinpersonal – besöker trettio städer under sex veckor.
RSS
rss_icon
Länkar
Johan Heibert, köksmästare på Villa Brevik vinner kocktävling
IACC har en årlig internationell mattävling, ”the Copper Skillet” och årets tävling avgjordes på Sigtunahöjden, Sigtuna. Johan Heibert var en av åtta kockar som kom från olika konferensanläggningar i Stockholmsområdet; Bergendal, Comwell Varberg, Högberga Gård, Stora Brännbo, Thoresta Herrgård Runö Meetings och Sigtunahöjden.

De tävlande kockarna hade 30 minuter på sig att prestera sitt bästa utifrån exakt likadana råvarukorgar, utrustade endast med gasolkök som hjälpmedel.

Den välrenommerade juryn bestod av Manfred Rainer, tävlingsledare, Paul Svensson, juryns ordförande som tillsammans med Örjan Klein och Jennifer Barker, förra årets vinnare ingick i domarteamet.

Vinnaren Johan Heibert från Villa Brevik får nu det prestigefyllda uppdraget att representera Sverige i Copper Skillet finalen på La Torreta spa & resort i Montgomery, Texas i USA. Där kommer övriga tävlande från fyra olika kontinenter att alla vara vinnare i sina respektive länder.

Johan Heibert har en tydlig vision att varje måltid ska vara balanserad av yttersta kvalitet. Han föredrar gärna svenska och internationella influenser i sin matlagning.