nyheter
Upp emot 10 000 besökare
Halmstad:
Internationella vävmässan flyttas till 2021.
bra initiativ
Över 3,3 miljoner hotellrum
finns för tillfälligt boende för sjukvårdspersonal i USA.
allt tuffare åtgärder
Stockholmsmässan
initierar åtgärdsprogram till följd av restriktioner för minskad smittspridning.
förlänger pausen
Malmö Live Konserthus
pausar sin publika verksamhet till 31 maj, men fortsätter livestreama.
bra initiativ
Nordic Choice Hotels
inleder samarbete för att trygga våldsutsatta kvinnor och barn.
omvärldsanalys
Historiskt virtuellt möte
för AAT-AD/PD™ 2020.
Ännu ett tungt beslut
Världsvattenveckan
(World Water Week) 2020 ställs in.
bra samarbete
Hotellmedarbetare
jobbar på centrallagret.
statistik eller bevis?
Hotell i Kina
visar tidiga tecken på återhämtning.
vi ställer inte in - vi ställer om
Strategikongress
samlar energibranschen digitalt den 5-6 maj.
RSS
rss_icon
Länkar
Johan Heibert, köksmästare på Villa Brevik vinner kocktävling
IACC har en årlig internationell mattävling, ”the Copper Skillet” och årets tävling avgjordes på Sigtunahöjden, Sigtuna. Johan Heibert var en av åtta kockar som kom från olika konferensanläggningar i Stockholmsområdet; Bergendal, Comwell Varberg, Högberga Gård, Stora Brännbo, Thoresta Herrgård Runö Meetings och Sigtunahöjden.

De tävlande kockarna hade 30 minuter på sig att prestera sitt bästa utifrån exakt likadana råvarukorgar, utrustade endast med gasolkök som hjälpmedel.

Den välrenommerade juryn bestod av Manfred Rainer, tävlingsledare, Paul Svensson, juryns ordförande som tillsammans med Örjan Klein och Jennifer Barker, förra årets vinnare ingick i domarteamet.

Vinnaren Johan Heibert från Villa Brevik får nu det prestigefyllda uppdraget att representera Sverige i Copper Skillet finalen på La Torreta spa & resort i Montgomery, Texas i USA. Där kommer övriga tävlande från fyra olika kontinenter att alla vara vinnare i sina respektive länder.

Johan Heibert har en tydlig vision att varje måltid ska vara balanserad av yttersta kvalitet. Han föredrar gärna svenska och internationella influenser i sin matlagning.