nyheter
sverige ligger klart efter
RAI Amsterdam
öppnas igen utan att begränsa antalet besökare.
tyskland ligger före
Köln är redo för nya affärsevent
mässor är oöverträffade som affärsmöten.
covid-19
Emirates återbetalar över 500 miljoner dollar
fortfarande 500 000 som inte fått sina pengar.
Säkerhet i första rummet
Ras Al Khaimah
blir den första staden i världen som certifieras som säker av Bureau Veritas.
samverkan och dialog
Elmiadalen gav 515 941 kronor
till Världens Barn.
evenemang skapar möten
Uppsala
välkomnar SM på cykel.
Tyska events ligger före
Ny kongressfond
stärker Berlins evenemangsindustri.
Europa öppnar
Starkt 2019 på Austria Center Vienna
- höstsäsongen avgör om 2020 skapar en tvärnit.
Årsrapport
Fler idrottsevent
längre kongresser och 184 miljoner kr till Uppsala 2019.
i krisens kreativa spår
​Hjulen kommer att börja snurra igen
3-4 februari 2021 kommer Fastfood Expo till Kistamässan.
RSS
rss_icon
Länkar
Johan Heibert, köksmästare på Villa Brevik vinner kocktävling
IACC har en årlig internationell mattävling, ”the Copper Skillet” och årets tävling avgjordes på Sigtunahöjden, Sigtuna. Johan Heibert var en av åtta kockar som kom från olika konferensanläggningar i Stockholmsområdet; Bergendal, Comwell Varberg, Högberga Gård, Stora Brännbo, Thoresta Herrgård Runö Meetings och Sigtunahöjden.

De tävlande kockarna hade 30 minuter på sig att prestera sitt bästa utifrån exakt likadana råvarukorgar, utrustade endast med gasolkök som hjälpmedel.

Den välrenommerade juryn bestod av Manfred Rainer, tävlingsledare, Paul Svensson, juryns ordförande som tillsammans med Örjan Klein och Jennifer Barker, förra årets vinnare ingick i domarteamet.

Vinnaren Johan Heibert från Villa Brevik får nu det prestigefyllda uppdraget att representera Sverige i Copper Skillet finalen på La Torreta spa & resort i Montgomery, Texas i USA. Där kommer övriga tävlande från fyra olika kontinenter att alla vara vinnare i sina respektive länder.

Johan Heibert har en tydlig vision att varje måltid ska vara balanserad av yttersta kvalitet. Han föredrar gärna svenska och internationella influenser i sin matlagning.