platsannonser
Vi söker Event Sales Manager
till 
CWT MEETINGS & EVENTS
nyheter
kunskapsmöte
Associations World Congress & Expo
på Svenska Mässan 7-10 april.
fullspäckat utvecklingsprogram
En tidigare munk,
en spelutvecklare och en självutnämnd tekniknörd bland experttalarna på IMEX i Frankfurt.

Lounge Summit i Göteborg presenterar
Spännande program med nästan 30 talare.
resor skapar möten
Nordic Choice Hotels inleder samarbete med Nordic Travel och Visit Group
Ska underlätta bokningen av paketlösningar.
World Water Day
För andra året i rad
tar Clarion Hotel Amaranten upp kampen för rent vatten för alla.
hotellnytt
Skanska bygger nollenergihotell
i Solna för cirka 470 miljoner kronor. Comfort Hotels har driften.
Event skapar möten
Strategi för bättre evenemang till Luleåborna
Ska vara klar i maj/juni.
Möten skapar affärer
Årets Mötespris går till Uddeholms AB
Självklara vinnare 2019.
nya kunskaper
Meeting Design Week
den 10 och 11 april i Helsingfors.
Omvärldsanalys
Nytt från Las Vegas:
Hotellrobotar, interaktiva golfbanor och världens första robotbartender
RSS
rss_icon
Länkar
Johan Heibert, köksmästare på Villa Brevik vinner kocktävling
IACC har en årlig internationell mattävling, ”the Copper Skillet” och årets tävling avgjordes på Sigtunahöjden, Sigtuna. Johan Heibert var en av åtta kockar som kom från olika konferensanläggningar i Stockholmsområdet; Bergendal, Comwell Varberg, Högberga Gård, Stora Brännbo, Thoresta Herrgård Runö Meetings och Sigtunahöjden.

De tävlande kockarna hade 30 minuter på sig att prestera sitt bästa utifrån exakt likadana råvarukorgar, utrustade endast med gasolkök som hjälpmedel.

Den välrenommerade juryn bestod av Manfred Rainer, tävlingsledare, Paul Svensson, juryns ordförande som tillsammans med Örjan Klein och Jennifer Barker, förra årets vinnare ingick i domarteamet.

Vinnaren Johan Heibert från Villa Brevik får nu det prestigefyllda uppdraget att representera Sverige i Copper Skillet finalen på La Torreta spa & resort i Montgomery, Texas i USA. Där kommer övriga tävlande från fyra olika kontinenter att alla vara vinnare i sina respektive länder.

Johan Heibert har en tydlig vision att varje måltid ska vara balanserad av yttersta kvalitet. Han föredrar gärna svenska och internationella influenser i sin matlagning.