platsannonser
Strategisk projektledare
Destination Eskilstuna
nyheter
Ny bok
Därför blir mötena på jobbet allt fler
dominoeffekter skapar möteskedjor.
14 november
Han fick Wallenbergpriset för sin KL-träforskning
– deltar under Svenskt Träs seminarium i november.
hotellnytt
Nordic Choices förvärv av Kämp Collection Hotels slutfört
Stordalen vill utöka i Helsingfors med 2000 hotellrum.
Award winner again!
Göteborg
är Europas smartaste stad.
kunskapsöverföring
Lund får internationell konferens
om delningsekonomi i städer.
flygnytt
Finnair fortsätter att expandera:
Ny daglig rutt till Haneda i Tokyo.
Handfasta tips
Ny bok:
Moderatorns guide till lyckade möten & events.
nytt jobb
Erica Åberg
ny hotelldirektör på Downtown Camper by Scandic.
25-26 november 2020
Ny mötesplats
som vill samla hela den offentliga sektorn.
hållbarhet
Hela listan:
Nominerade till Miljöstrategipriset 2019.
RSS
rss_icon
Länkar
Stockholmsmässans restauratör tar över Nobelfesten
Stockholmsmässans samarbetspartner Mässrestauranger kommer att ta över restaurangdriften även på Stockholms stadshus. I uppdraget, som startar sommaren 2012 och löper under sex år framåt, ingår bland annat ansvaret för all mat och dryck på 300 evenemang varje år i Blå Hallen och Gyllene Salen. Störst och absolut mest känt av dessa är förstås Nobelfesten.

Snart kommer besökarna på Stockholmsmässan att kunna känna glansen från Nobelpriset när de slår sig ner för att äta lunch eller ta en fika. Från och med sommaren 2012 tar Mässrestauranger, som under många år ansvarat för all mat och dryck på Nordens största mötesanläggning, att göra detsamma i en av Stockholms vackraste byggnader – det tegelröda Stadshuset vid Riddarfjärden.

– På Stockholmsmässan vet vi ju sedan tidigare hur duktiga Mässrestauranger är, och nu kommer ännu fler få chansen att upptäcka det. Det känns som en fjäder i hatten även för oss, säger Stockholmsmässans vd, Patric Sjöberg.

Mässrestauranger vann upphandlingen i konkurrens med åtta andra restaurangföretag. Under avtalsperioden kommer Andreas Hedlund, Årets Kock 2002 och tidigare vice vd i Pontusgruppen, att vara gastronomiskt ansvarig.

– Vi är förstås stolta och glada och kommer att ta oss an uppdraget med ödmjukhet. Att få medverka i representationen av Stockholm i två av de främsta byggnaderna, Stockholmsmässan och nu också Stadshuset, är verkligen speciellt och mycket hedrande, säger Mässrestaurangers vd Maria Stridh.