nyheter
omvärldsanalys
JMIC skapar portal
för åtkomst till covid-19-kunskaper.
Omvärldsanalys
USA rapporterar 22,6 procents hotellbeläggning
för veckan fram till 28 mars - 2020.
Island står enat
Meet in Reykjavík:
United With Strength.
innovationer skapar möten
De 10 mest innovativa entreprenörerna
i Sverige 2020.
omsättningen minus 70-80 procent
Färsk statistik från UC:
Konkurser inom hotell- och restaurang ökar med 123 procent
positivt besked
Nordiska Hissmässan
samlar hela hissbranschen i Stockholm hösten 2020.
innovationer skapar möten
Fem innovationer
som kommer att revolutionera modeindustrin tilldelas 1 miljon euro av H&M Foundation.
ett bra beslut
SkiStars skidanläggningar
i Åre, Sälen och Vemdalen stängs från 6 april.
Event
Expo 2020 Dubai
skjuts upp i ett år.
språnget
Nordens största event
på temat omvärldsanalys omvandlas till Virtual IntelliSummit 2020.
RSS
rss_icon
Länkar
Stockholmsmässans restauratör tar över Nobelfesten
Stockholmsmässans samarbetspartner Mässrestauranger kommer att ta över restaurangdriften även på Stockholms stadshus. I uppdraget, som startar sommaren 2012 och löper under sex år framåt, ingår bland annat ansvaret för all mat och dryck på 300 evenemang varje år i Blå Hallen och Gyllene Salen. Störst och absolut mest känt av dessa är förstås Nobelfesten.

Snart kommer besökarna på Stockholmsmässan att kunna känna glansen från Nobelpriset när de slår sig ner för att äta lunch eller ta en fika. Från och med sommaren 2012 tar Mässrestauranger, som under många år ansvarat för all mat och dryck på Nordens största mötesanläggning, att göra detsamma i en av Stockholms vackraste byggnader – det tegelröda Stadshuset vid Riddarfjärden.

– På Stockholmsmässan vet vi ju sedan tidigare hur duktiga Mässrestauranger är, och nu kommer ännu fler få chansen att upptäcka det. Det känns som en fjäder i hatten även för oss, säger Stockholmsmässans vd, Patric Sjöberg.

Mässrestauranger vann upphandlingen i konkurrens med åtta andra restaurangföretag. Under avtalsperioden kommer Andreas Hedlund, Årets Kock 2002 och tidigare vice vd i Pontusgruppen, att vara gastronomiskt ansvarig.

– Vi är förstås stolta och glada och kommer att ta oss an uppdraget med ödmjukhet. Att få medverka i representationen av Stockholm i två av de främsta byggnaderna, Stockholmsmässan och nu också Stadshuset, är verkligen speciellt och mycket hedrande, säger Mässrestaurangers vd Maria Stridh.