platsannonser
Projektledare
till Scanworld Conference & Events.
Akademikonferens
söker Projektkoordinator till kontoret i Solna.
nyheter

Thomas Engelhart
lämnar Scandic Hotels.
Omvärldsanalys
Minnesota hjälper KTH Campus att fylla 100 år
100 talare, 50 timmar nonstop!
resehandling i förvandling
Resia förvandlar resebyrån till studio
Resia Travel Studio finns i Kungsbacka.
flygindustrin
Flygresorna i världen
ökade med sju procent under 2016.
hotellnytt
HKC Hotels väljer Best Western
för sin storsatsning i Göteborg.
New Nordics by SAS
SAS utökar menyn i SAS Go
med fokus på resenärers livsstil och kostbehov.
På nytt uppdrag
Forenom
rekryterar destinationsexpert för att växa i Skåne.
Mässor skapar möten
Spirande och spännande
på Elmia Garden.
möten kan skapa GaSELLER
Dagens Industri
utser Trippus som gasellvinnare för 5:e året i rad.
möten skapar nya synapser
Borås arrangerar Nationell historiekonferens
med 400 deltagare.
RSS
rss_icon
Länkar
VM-guld till Stockholm Culinary Team

Stockholm Culinary Team vann ett historiskt guld i Matlagnings-VM 2010 i Luxemburg. Det är första gången ett svensk regionalt lag får ett så prestigefullt pris och sätter Stockholm på den internationella matkartan.

Fredrik Juhlin, kökschef på Hässelby Slott och ansvarig för menyframtagningen i Stockholm Culinary Team, tog hand om menykompositionen i tävlingen.

– Det är jättekul att vi vann guld i världens viktigaste matlagningstävling. Vi har jobbat hårt och är otroligt stolta över att ha lyckats göra Stockholm till en huvudstad i världsklass när det gäller matupplevelser, säger Fredrik Juhlin.

Teamet presenterade en svenskinspirerad meny.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Fakta om Stockholm Culinary Team:

Stockholm Culinary Team är Stockholms eget tävlingslag för kockar. Laget består av 14 kockar från restauranger i Stockholm. Stockholm Culinary Team har funnits sedan början av 90-talet och drivs av Svenska Kockars Förening i Stockholm/Uppland. Laget har vunnit ett flertal medaljer i internationella tävlingar, senast ett silver i OS i matlagning 2008 i Tyskland.