platsannonser
Akademikonferens
söker Projektkoordinator till kontoret i Solna.
nyheter
Swedish Lapland
Skellefteå Airport
får pris som Årets Möjliggörare.
på nytt uppdrag
Stellan Eriksson
ny ekonomichef på MCI.
företagsutveckling
Bra Mässor
köper del i Oxbridge Live Media.
föreningar som utvecklar världen
Göteborg
värd för Associations World Congress 2019.
På nytt uppdrag
Siri Wikander
blir ny Director of People Growth på Scandic Hotels.
Awards
Vinstregnet
över Brunkebergstorg fortsätter.
utvecklande möten
Mjukvarukonferensen STEW
kommer till Malmö 2018.
Grönaste staden
Bygget av Växjös nya stads- och stationshus
beräknas starta april 2018.
nordiska smaker
Finnair inleder samarbete med
Tommy Myllymäki.
Långtidshotell
Forenom
blir Airbnbs största partner inom affärsresor i Norden.
RSS
rss_icon
Länkar
Robert Hedman, Hufvudsta Gård, Noreskock 2010
Robert Hedman, kock och matkreatör på Hufvudsta Gård Konferens, vann kocktävlingen och utnämndes till Noreskocken 2010. Bengt Norrbo, restaurangchef på Villa Brevik, kammade hem första pris i Guldkorken för bästa sommelier. Jörgen Landen, servitör och barmästare från Villa Brevik, vann Bronskorken som delas ut till bästa blivande sommelier.

Noreskocken avgjordes den 22 mars på Nalen i Stockholm och är en nordisk kocktävling för hotell och restauranger, medlemmar i Nores, en inköpsorganisation med cirka 1 200 medlemmar i Sverige och Norge. Tävlingen går ut på att laga de bästa rätterna baserat på nordiska råvaror. Utnämningarna Guld- och Bronskorken som också delades ut på Nalen vänder sig till sommelierer och övriga som hanterar alkoholdrycker på restaurang.

Hufvudsta Gård Konferens i Solna är en dagkonferensanläggning med Svanenmärkt restaurang. Villa Brevik på Lidingö är en komplett Svanenmärkt konferensanläggning med övernattning. Dde är båda medlemmar i Svenska Möten.

 

Bild: Robert Hedman, kock och matkreatör på Hufvudsta Gård Konferens, vann kocktävlingen och utnämndes till Noreskocken 2010.