platsannonser
Konferenssamordnare
till Citykonferensen/Ingenjörshuset.
Helsingborg Convention & Event Bureau
söker en Destinationssäljare.
Vi söker projektassistent
till MKONs team i Malmö!
Local Sales Executive/Manager
at Generator in Stockholm.
nyheter
design skapar möten
Arne Jacobsens
världsberömda designhotell förnyas.
hållbarhet i fokus
Clarions nya miljösatsning en succé
- lägre förbrukning och en miljon kronor till UNICEF.
stora möten
Borås tar emot 300
deltagare från Sveriges kart- och mätkompetens.
möten förädlar och utvecklar kunskap
Malmö stad nobbade stor IT-konferens
– kunde inte se nyttan.
mat och möten
Stockholmsmässan
arrangerar matfestival i Kungsträdgården.
hotell
Tillväxt på Arlanda
får hotellprojekt att växa.
kunskapsutveckling
Södertälje Science Park
tar initiativ till Science Week.
omvärldsanalys
Stockholm klättrar
som internationell mötesstad.
statistik
Uppsala passerade Göteborg
i ICCA-statistiken.
möten utvecklar kunskap
10 000 kunder
ska inspireras till bättre möten. Scandic lanserar nytt möteskoncept.
RSS
rss_icon
Länkar
Platsannons | måndag 3 april 2017
Helsingborg Convention & Event Bureau söker en Destinationssäljare

Helsingborg Convention & Event Bureau

Helsingborg Convention & Event Bureau har sedan 2009 arbetat med att värva möten och evenemang till Helsingborg. Vi vidgar nu vårt uppdrag till att även omfatta bearbetning av den internationella kongressmarknaden, därav söker vi nu förstärkning. År 2020 invigs kongressanläggningen SeaU i Helsingborg vilket ger oss nya möjligheter till en bredare kundbearbetning.

 

Arbetsbeskrivning

Ditt primära uppdrag är att underhålla, utveckla samt skapa kundrelationer på både den nationella och internationella kongressmarknaden. Idag finns ett väletablerat nationellt kundunderlag, men nu behöver vi skapa samma underlag internationellt. Vidare ingår det i arbetet att även bearbeta evenemangsmarknaden.

 

Du ansvarar för de processer som redan pågår samt identifierar, söker upp och aktivt påverkar nya aktörer för att få dem att förlägga sitt möte eller evenemang i Helsingborg.

 

Profil

För att klara av uppgiften ser vi att du är starkt resultatorienterad med stort fokus på relationer, kunder och affärsmässighet. Detta innebär att du har en förmåga att samverka, men även att kunna agera självständigt och vara drivande. Du behöver vara strukturerad, gilla högt tempo och skiftande arbetssätt. I grunden ska du självfallet älska att arbeta med och möta många nya människor.

 

Krav

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av tjänsteförsäljning, helst inom mötes- och evenemangsindustrin. Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompentens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande med erfarenhet från Convention Bureaus. Goda kunskaper om vad Helsingborg har att erbjuda som evenemangs- och mötesdestination är en förutsättning för att du ska lyckas med ditt uppdrag. Du skriver och talar svenska och engelska flytande. Utöver de grundläggande kraven lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och vi sätter stort värde på ett positivt förhållningssätt i alla relationer.

 

Besök gärna www.helsingborgceb.com för mer information om Helsingborg Convention & Event Bureau.

 

Sista ansökningsdatum är den 19 april 2017

Ansökan och CV mailas till rekrytering.hasab@helsingborg.se

Ett första urval av sökande till intervju görs först efter sista ansökningsdatum.

 

Anställning

Placeringsort: Helsingborg

Omfattning: Heltid

Tillträde: Omgående

Anställningsform: Tillsvidare

 

Frågor

Eventuella frågor beträffande tjänsten och rekryteringsprocessen ställs via epost till johan.lundell@helsingborg.se angående tjänstens innehåll till karolina.rinmanzather@helsingborg.se angående rekryteringsprocessen. Återkoppling sker antingen via epost eller telefon.

 

Helsingborg Arena och Scen AB

Helsingborg Convention & Event Bureau är en del i det spännande, nya Helsingborg Arena och Scen AB. Bolaget består även av verksamheterna Helsingborgs stadsteater, Helsingborgs Konserthus, Helsingborg Arena, Sofiero slott & Slottsträdgård. Huvudsakligt fokus för bolaget är att producera kultur, evenemang och upplevelser för invånare och besökare men även att värva evenemang och möten till Helsingborg.

 

Helsingborg Arena & Scen är till 100% ett kommunalägt bolag med cirka 200 personer anställda och en av Sveriges större aktörer inom evenemang, kultur och möten. Bolaget ägs av Helsingborgs stad. Läs mer om oss på www.stagebackstage.se