platsannonser
Konferenssamordnare
till Citykonferensen/Ingenjörshuset.
Helsingborg Convention & Event Bureau
söker en Destinationssäljare.
Vi söker projektassistent
till MKONs team i Malmö!
Local Sales Executive/Manager
at Generator in Stockholm.
nyheter
mat och möten
Guld till Victor Magdeburg
på Högberga Gård.
hållbarhet i fokus
Quality Hotel Globe
satsar på solenergi.
skapar mötesstrategi
Malmö högskola och Malmö stad i samarbete
för att stärka Malmö som mötesdestination.
omvärldsanalys
Mässor & kongresser
bidrar med stora ekonomiska värden till besöksnäringen.
Nyetablering
Pocket by Pontus i Arenastaden
öppnar i mitten av augusti .
Nytt uppdrag: Second opinion
Janne Björge
lämnar Nine Yards efter 14 år.
hotellnytt
Scandicfamiljen växer
– nu öppnar Scandic Prince Philip.
på nytt uppdrag
Anders Leijon
blir sälj- och marknadschef på Kolmården.
kongresser förädlar kunskap
Halmstad årets klättrare
på svenska kongresslistan.
RSS
rss_icon
Länkar
Anders Dahl ny köksmästare på Hässelby Slott

Hesselby Slott ingår i Stockholm Meeting Selection som även driver 9 andra slott, hotell och eventlokaler i Stockholmsområdet. Nu stärker slottet upp med ett helt nytt köksteam och en ny köksmästare.

– Hesselby slott är ett härligt ställe som alltid har haft en hög profil på restaurangen. Här finns många spännande möjligheter för oss att fortsätta utveckla både mat och dryck så vi kan erbjuda en ännu bättre upplevelse till våra gäster säger Anders Dahl.

Anders Dahl, 38 år, har en lång erfarenhet från branschen och kommer närmast från Hufvudsta Gård mat & möten. Anders har tidigare arbetat som köksmästare på Monän och Pontus by the Sea. Han har även arbetat på ett flertal meriterade krogar som Gondolen, Lejontornet, Bon lloc, Villa Pauli och Kung Carls Bakficka.

Anders är utbildad sommelier och har tävlat i Årets Kock med 4 semifinaler och 2 sista chansen på meritlistan.

I det nya köksteamet ingår även Souschef, Ulf Ericsson, som tidigare arbetat på bland annat Stora Brännbo och Hufvudsta Gård Mat & Möten samt kocken, Adrian Jungnelius, som tidigare arbetat på bland annat Eriks Bakficka och Gula Hönan på Gotland. I bageriet ansvarar konditor Carolin Sahlén Jorstedt.

– Det känns mycket bra att få Anders med team på plats. Med Anders långa erfarenhet av mat & restaurangbranschen så är jag övertygad om att vi kommer att utveckla och förhöja matupplevelsen för våra gäster säger Eva Forsberg, Affärsområdeschef för Hesselby Slott.

Hesselby Slott, Sveriges Musikslott, har 68 musikinspirerade hotellrum inklusive 8 hotellsviter designade av populära svenska artister. Det finns 12 konferensrum inklusive "Polar Music Prize Salen" där prisets alla mottagare finns porträtterade. I höstas lanserades Music Lounge som är en ytterligare del av Hesselby Slotts musiksatsning, bestående av två inspelningsstudios med egen lounge och bar. I Orangeriet finns den mycket uppskattade Sensuella Isabella Baren.

-------------------------------------------------------------------------------------------------Stockholm Meeting Selection (SMS) driver tio hotell, restaurang och eventlokaler med olika inriktningar i Stockholm med omnejd. Allt från anrika slott och herrgårdar med vackra sjölägen till kreativa mötesplatser i city. Vi tror på det levande mötet där kombinationen av förstklassig mat och spännande design gör varje besök till en upplevelse utöver det vanliga. Våra hotell finns samtliga på bekvämt avstånd från Stockholm City och flera av dem nära Bromma och Arlanda flygplats.

 

I Stockholm Meeting Selection ingår Ulfsunda Slott, Hesselby Slott och Åkeshofs Slott i västerort, samt Näsby Slott i Täby, Lovik och Bosön på Lidingö, Skeppet i Värtahamnen, Sturegatan 15 och Restaurang Hantverket i city samt Rosersberg Slottshotell i Sigtuna.