platsannonser
Konferenssamordnare
till Citykonferensen/Ingenjörshuset.
Helsingborg Convention & Event Bureau
söker en Destinationssäljare.
Vi söker projektassistent
till MKONs team i Malmö!
Local Sales Executive/Manager
at Generator in Stockholm.
nyheter
mat och möten
Guld till Victor Magdeburg
på Högberga Gård.
hållbarhet i fokus
Quality Hotel Globe
satsar på solenergi.
skapar mötesstrategi
Malmö högskola och Malmö stad i samarbete
för att stärka Malmö som mötesdestination.
omvärldsanalys
Mässor & kongresser
bidrar med stora ekonomiska värden till besöksnäringen.
Nyetablering
Pocket by Pontus i Arenastaden
öppnar i mitten av augusti .
Nytt uppdrag: Second opinion
Janne Björge
lämnar Nine Yards efter 14 år.
hotellnytt
Scandicfamiljen växer
– nu öppnar Scandic Prince Philip.
på nytt uppdrag
Anders Leijon
blir sälj- och marknadschef på Kolmården.
kongresser förädlar kunskap
Halmstad årets klättrare
på svenska kongresslistan.
RSS
rss_icon
Länkar
Stockholm tar emot internationellt toppmöte

Den 13 – 14 juni välkomnar EAT Stockholm Food Forum för tredje året i rad 450 delegater från 32 länder och 67 talare från globala storföretag, ledande forskare, politiker och internationella entreprenörer inom mat och hälsa. Målet är att hitta lösningar på de globala hållbarhetsutmaningarna och att förbättra den globala folkhälsan hos världens växande befolkning.

Årets forum som startar i Stockholm idag är det största hittills och kommer att ta upp bland annat förändrade livsmedelssystem mot ökad hållbarhet, hälsa, säkerhet och rättvisa genom teknologi och innovation.

– Vi är glada att EAT har valt Stockholm som plats för ett viktigt toppmöte som behandlar alla de frågor som vi är internationellt framstående inom.Tech, miljö och hållbarhet är områden som är viktiga för att lösa framtidens utmaningar, säger Karin Mäntymäki, tf vd Visit Stockholm

Talare är bland andra Jamie Oliver, matikon, Mary Robinson, fd president Irland, Azita Shariati, CEO Sodexo Sweden, Professor Johan Rockström, Executive Director Stockholm Resilience Centre, Marcus Samuelsson, kock, Michiel Bakker, Director Global Food Services Google, Dr Francesco Branca, Director of Nutrition for Health and Development WHO, Olivier Oullier, Head of Strategy Global Health and Healthcare Industries, World Economic Forum.