platsannonser
Projektledare
till Scanworld Conference & Events.
Akademikonferens
söker Projektkoordinator till kontoret i Solna.
nyheter
Omvärldsanalys
Hotellbokningar utanför resepolicyn
är fortfarande ett problem.
nytt uppdrag
Umeå Congress
tecknar nytt ramavtal med Linköpings Universitet och anställer.

Yasuragi
lanserar nya TV-fria rum.
omvärldsanalys
Internetstiftelsen investerar en miljon kronor
i mötesplatsen Foo Café.

Thomas Engelhart
lämnar Scandic Hotels.
Omvärldsanalys
Minnesota hjälper KTH Campus att fylla 100 år
100 talare, 50 timmar nonstop!
resehandling i förvandling
Resia förvandlar resebyrån till studio
Resia Travel Studio finns i Kungsbacka.
flygindustrin
Flygresorna i världen
ökade med sju procent under 2016.
hotellnytt
HKC Hotels väljer Best Western
för sin storsatsning i Göteborg.
New Nordics by SAS
SAS utökar menyn i SAS Go
med fokus på resenärers livsstil och kostbehov.
RSS
rss_icon
Länkar
Årets Kock valde Springconf som partner

Springconf har fått uppdraget att leverera eventproduktion, IT-lösningar och logistik till Sveriges största matevenemang, Årets Kock, eller som det också benämns, ”SM i professionell matlagning”. Evenemanget som genomförs i Annexet, bredvid Globen i Stockholm, den 28 januari 2010 beräknas få 3000 besökare. Arbetet med att ta emot de tävlande recepten har redan startat och under september kommer juryn att bedöma vilka som går till delfinal i Östersund och Malmö.

Årets Kock har under de senare åren vuxit och attraherade i år 127 av landets främsta inom professionell matlagning. 24 av dessa ska via delfinalerna bli sex stycken som får deltaga i den TV-sända finalen den 28 januari 2010. Tävlingen arrangeras i år för 27:e gången. Förra året genomfördes tävlingen i Göteborg. Då vann Viktor Westerlind från restaurang F12 med sin Havsvattenrimmade mjölkinbakade sejrygg.