platsannonser
Projektledare
till Scanworld Conference & Events.
Akademikonferens
söker Projektkoordinator till kontoret i Solna.
nyheter
Omvärldsanalys
Hotellbokningar utanför resepolicyn
är fortfarande ett problem.
nytt uppdrag
Umeå Congress
tecknar nytt ramavtal med Linköpings Universitet och anställer.

Yasuragi
lanserar nya TV-fria rum.
omvärldsanalys
Internetstiftelsen investerar en miljon kronor
i mötesplatsen Foo Café.

Thomas Engelhart
lämnar Scandic Hotels.
Omvärldsanalys
Minnesota hjälper KTH Campus att fylla 100 år
100 talare, 50 timmar nonstop!
resehandling i förvandling
Resia förvandlar resebyrån till studio
Resia Travel Studio finns i Kungsbacka.
flygindustrin
Flygresorna i världen
ökade med sju procent under 2016.
hotellnytt
HKC Hotels väljer Best Western
för sin storsatsning i Göteborg.
New Nordics by SAS
SAS utökar menyn i SAS Go
med fokus på resenärers livsstil och kostbehov.
RSS
rss_icon
Länkar
Skepparholmen skapar blodsockersäkra möten

Målet är att mötesgästernas prestation hålls på topp genom balanserad kost av protein, kolhydrater och fett. När de kommer har köket förberett med surdegsbröd och exempelvis kalkon, ost, extra grönsaker toppat med groddar. Men det finns även frukt- och bärshots, ekologiskt och rättvisemärkt kaffe och te, rostade nötter och mörk choklad.

Under förmiddagen finns en buffé som innehåller mer protein och långsamma kolhydrater än en traditionell kaffebuffé. Här kan man välja mellan bland annat minismörgåsar, smoothies, keso, färsk skuren frukt, hemgjorda müslibars, rostade nötter och mörk choklad.

Till lunch bestämmer man sin egen för- och varmrättstallrik från salladsbordet baserad på företrädesvis utvalda, ekologiska råvaror. Även en varm vegetarisk rätt finns framdukad, liksom en soppa.

Eftermiddagsbuffén varierar beroende på säsong, och kan bland annat innehålla smoothie, dinkelmuffins med färskost, energibollar gjorda på torkad frukt och husets småskorpor.

Vad blir det då till middag? Köket har en skandinavisk inriktning och lagar mat ifrån grunden med naturliga råvaror. Ekologiska råvaror får allt större utrymme, och maträtterna är synkade med anläggningens urval av ekologiska viner. Restaurangen är kravmärkt.