platsannonser
Projektledare
till Scanworld Conference & Events.
Akademikonferens
söker Projektkoordinator till kontoret i Solna.
nyheter
Omvärldsanalys
Hotellbokningar utanför resepolicyn
är fortfarande ett problem.
nytt uppdrag
Umeå Congress
tecknar nytt ramavtal med Linköpings Universitet och anställer.

Yasuragi
lanserar nya TV-fria rum.
omvärldsanalys
Internetstiftelsen investerar en miljon kronor
i mötesplatsen Foo Café.

Thomas Engelhart
lämnar Scandic Hotels.
Omvärldsanalys
Minnesota hjälper KTH Campus att fylla 100 år
100 talare, 50 timmar nonstop!
resehandling i förvandling
Resia förvandlar resebyrån till studio
Resia Travel Studio finns i Kungsbacka.
flygindustrin
Flygresorna i världen
ökade med sju procent under 2016.
hotellnytt
HKC Hotels väljer Best Western
för sin storsatsning i Göteborg.
New Nordics by SAS
SAS utökar menyn i SAS Go
med fokus på resenärers livsstil och kostbehov.
RSS
rss_icon
Länkar
Stockholmsmässans restauratör tar över Nobelfesten
Stockholmsmässans samarbetspartner Mässrestauranger kommer att ta över restaurangdriften även på Stockholms stadshus. I uppdraget, som startar sommaren 2012 och löper under sex år framåt, ingår bland annat ansvaret för all mat och dryck på 300 evenemang varje år i Blå Hallen och Gyllene Salen. Störst och absolut mest känt av dessa är förstås Nobelfesten.

Snart kommer besökarna på Stockholmsmässan att kunna känna glansen från Nobelpriset när de slår sig ner för att äta lunch eller ta en fika. Från och med sommaren 2012 tar Mässrestauranger, som under många år ansvarat för all mat och dryck på Nordens största mötesanläggning, att göra detsamma i en av Stockholms vackraste byggnader – det tegelröda Stadshuset vid Riddarfjärden.

– På Stockholmsmässan vet vi ju sedan tidigare hur duktiga Mässrestauranger är, och nu kommer ännu fler få chansen att upptäcka det. Det känns som en fjäder i hatten även för oss, säger Stockholmsmässans vd, Patric Sjöberg.

Mässrestauranger vann upphandlingen i konkurrens med åtta andra restaurangföretag. Under avtalsperioden kommer Andreas Hedlund, Årets Kock 2002 och tidigare vice vd i Pontusgruppen, att vara gastronomiskt ansvarig.

– Vi är förstås stolta och glada och kommer att ta oss an uppdraget med ödmjukhet. Att få medverka i representationen av Stockholm i två av de främsta byggnaderna, Stockholmsmässan och nu också Stadshuset, är verkligen speciellt och mycket hedrande, säger Mässrestaurangers vd Maria Stridh.